In firme

Instagram onemogućio pregled javnih profila ako nijeste prijavljeni

Instagram, jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu, odnedavno ne dopušta gledanje više od nekoliko fotografija na javnim profilima ukoliko nijeste prijavljeni na ovaj servis.
Instagram onemogućio pregled javnih profila ako nijeste prijavljeni
Portal AnalitikaIzvor

Prije ažuriranja koje je sprovedeno u posljednjih nekoliko sedmica svako je mogao bez problema ući u javne profile Instagram korisnika, i to bez prijave. Međutim, toj praksi je nedavno došao kraj.

Sada, nakon što prođete kroz prvih desetak postova, Instagram će nametnuti obavezu prijave bez koje se nećete moći kretati ovom društvenom mrežom, piše Mashable.

"Ukoliko niste prijavljeni na Instagram, možete vidjeti samo određenu količinu postova na javnim profilima prije nego što se od vas zatraži da se prijavite. Ova opcija je uvedena kako bi se ljudima pomoglo da vide fotografije na Instagramu, a zatim da shvate da će prijavljivanjem, tj. ako postanu dio zajednice, steći bolje Instagram iskustvo, povezivati se i komunicirati s ljudima o stvarima koje vole", saopšteno je iz kompanije Fejsbuk, koja je vlasnik i društvene mreže Instagram.
 

Portal Analitika