In firme

Vanzemaljci se ukrštaju s ljudima da bi nas spasili

Oksfordski profesor Jang-hae Či u svojoj knjizi tvrdi da se vanzemaljci ukrštaju s ljudima kako bi stvorili novu hibridnu vrstu, koja će nas spasiti od klimatskih promjena.
Vanzemaljci se ukrštaju s ljudima da bi nas spasili
24sata.hr/The SunIzvor

Či je instruktor korejskog jezika na Oksfordskom Orijentalnom institutu. Nakon uvodnog predavanja na temu iz 2012. sada je napisao i knjigu o svojim špekulacijama, pod nazivom: 'Vanzemaljske posjete i kraj čovječanstva', u kojoj tvrdi da je upravo ta hibridna vrsta ključ za nošenje sa klimatskim promjenama.

Međutim, kaže da i dalje traži dodatne dokaze za potvrdu svog gledišta, javlja The Sun.

Prema njegovom mišljenju, hibridi nastaju tokom 'otmica' ljudi, a dolaze u više oblika vanzemaljaca - od malenih, preko visokih i onih sa zmijskim očima, do instektoida, za koje Či vjeruje da su glavni i izdaju naredbe ostalim vrstama.

Našu nemogućnost za percipiranjem tih vanzemaljaca Či objašnjava time što oni žive u svom bio-sastavu, kog mi kao ljudi ne možemo da detektujemo, jer nam je moć opažanja ograničena organima koje imamo. 

Či vjeruje da se vanzemaljci pojavljuju na Zemlji uoči velikih prijetnji - poput nuklearnog rata ili klimatskih promjena - te da će riješiti brojne naše društvene probleme zahvaljujući njihovoj izvanrednoj inteligenciji.

- Oni dolaze ne radi nas, nego radi sebe, svog opstanka. Ali njihov opstanak je ustvari ujedno i naš opstanak - opstanak cjelokupne biosfere – kaže ovaj kontroverzni profesor.

Ipak, u predavanju iz 2012. čini se da je bio oprečnog mišljenja, nadovezujući se na američkog 'istraživača vanzemaljskih otmica' Dejvida Džejkobsa, u tvrdnjama kako ti hibridi koji se 'kreću među nama' imaju vrlo zlokobnu misiju, te da se hibridi prve generacije opet ukrtštaju s ljudima da bi proizveli hibride druge generacije koje nije moguće raspoznati golim okom.

Portal Analitika