Abiznis

Montenegro Airlines na MITT sajmu u Moskvi

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines predstavlja svoju ponudu na najvećem sajmu turizma u Rusiji i jednom od najznačajnijih turističkih sajmova u svijetu „MITT 2018“ koji se održava od 13. do 15. marta u Moskvi, a na kojem se MA predstavlja već dugi niz godina. Montenegro Airlines će se predstaviti u okviru cjelokupne crnogorske turističke ponude, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Prisustvo Montenegro Airlinesa je veoma značajno, ne samo sa aspekta održavanja postojećih, već i ostvarivanja novih kontakata sa turističkim poslenicima sa ruskog tržišta i cijelog svijeta .
Montenegro Airlines na MITT sajmu u Moskvi
Portal AnalitikaIzvor

Posjetioci sajma, imaće priliku da dobiju sve informacije o ljetnjem redu letjenja MA za 2018. godinu  i saobraćanju sa ruskog tržišta.

Montenegro Airlines će tokom ljetnje IATA sezone imati povećan broj letova za Moskvu i Sankt Peterburg. Ove sezone svi letovi će biti realizovani iz Tivta.

Nacionalni avio-prevoznik će u periodu od 25.marta do 15.aprila saobraćati za Moskvu četiri puta sedmično, a u periodu od 16. aprila do 31.maja i od 1. oktobra do 27.oktobra svakodnevno. Tokom visoke sezone ljetjenja od 1.juna do 30.septembra MA će za Moskvu letjeti svakodnevno do 3 puta. Cijena povratne karte već od 256 eura.

Prvi ovosezonski let ka Sankt Peterburg će biti 5. juna i naši putnici će do ove destinaciji moći da putuju tri puta sedmično sve do 29. septembra. Karte su dostupne već po cijeni od 270 eur.

Tržište Rusija, posebno Moskve je jedno od značajnijih emitivnih tržišta za ukupnu turističku privrednu Crne Gore a samim tim i za Montenegro Airlines.

Povećanje broja redovnih letova za Moskvu i Sankt Peterburg u periodu visoke ljetnje IATA sezone, kao i potpisivanje ugovora sa nekoliko tur-operatora sa ruskog tržišta, svakako će uticati na rast broja prevezenih putnika i bolju popunjenost putničke kabine. 

Portal Analitika