Abiznis

MA predstavlja ponudu na manifestaciji „Dani turizma Crne Gore“

Crnogorska avio-kompanija Montenegro Airlines predstavlja se na manifestaciji koja se održava u Beogradu 30. juna i 1. jula 2017. godine.
MA predstavlja ponudu na manifestaciji „Dani turizma Crne Gore“
Portal AnalitikaIzvor

Ponuda  Montenegro Airlinesa  dio je  ukupne crnogorske turističke ponude, koja se predstavlja pod pokroviteljstvom Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Ambasade Crne Gore u Srbiji.

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines je u prvih pet mjeseci ove godine prevezao 166.375 putnika. Samo na linijama iz/ka Beogradu za ovaj period Montenegro Airlines je prevezao skoro 86 hiljada putnika.

Tokom ljetnjeg reda letjenja MA ima i do šest letova dnevno za Podgoricu i Tivat iz Beograda. Očekujemo da u periodu od 1. juna do 30. septembra iz/ka ovoj destinaciji prevezemo 110.000 hiljada putnika.

Kakva je regionalna pozicija MA kada je riječ o broju prevezenih putnika, a većina njih svakako su turisti, najbolje pokazuje činjenica da smo na najvećoj vazdušnoj luci u regionu - Aerodromu Nikola Tesla zajedno sa Lufthanzom i niskobudžetnom kompanijom Wizz Air najjači strani avio-prevoznik. To svakako govori da smo potpuno posvećeni povezivanju Crne Gore i regiona sa svijetom i da imamo uspjeha u tome.

Takođe, očekuje se i pojačana frekvencija saobraćaja do kraja godine, shodno potpisanim code-share ugovorima  sa kompanijama Air Serbia i Etihad Airways, čime je putnicima  Montenegro Airlinesa  omogućena veća pogodnost i fleksibilnost kada putuju ka Ujedinjenim Arapskim Emiratima i daljim destinacijama, preko Beograda.

Portal Analitika