Sci/Tech

Digitalizuj.me : Kako da blogovanjem dobijete (nove) poslovne prilike

NVO Digitalizuj.me, u saradnji sa Nikšićkim pivom, organizuje 48. po redu Digitalizuj.me događaj, koji će se održati u četvrtak, 20. aprila, sa početkom u 19h, u Podgorici, u prostorijama Omladinskog centra (Trg Nikole Kovačevića 13, „Žuta zgrada“ u Bloku 5). U pitanju je predavanje pod naslovom „Kako da blogovanjem dobijete (nove) poslovne prilike“, a predavač je Aleksandra Petrovski - po obrazovanju novinarka, a po opredeljenju kreatorka multimedijalnog sadržaja i web kopirajterka.
Digitalizuj.me : Kako da blogovanjem dobijete (nove) poslovne prilike
Portal AnalitikaIzvor

Petrovski će govoriti o poslovnoj upotrebi bloga, pa će prisutni na predavanju moći da primijene dobijene savjete  ako pišu svoj portfolio blog, ali i ako pišu uslužno za klijente. Petrovski ukupno 17 godina radi u medijima, a poslednjih sedam godina na internetu. Priređivala je i učestvovala na brojnim kursevima, obukama i predavanjima iz oblasti online medija. Mentoriše kreatore sadržaja i one kojima su potrebne dobre priče. Prvi blog je pokrenula 2006. godine, a na adresi alex5rovski.com od 2012. praktično prikazuje stečeno umijeće. Sa Jelenom Radovanović je 2016. godine osnovala wwwrite.rs, centar za kreatore web sadržaja, u okviru kojeg se primarno bave edukacijom i izradom strategija sadržaja za mala i srednja preduzeća. Kao konsultanti, pomažu web piscima da skrate svoj put do uspješne karijere, blogerima da postave kvalitetne osnove svog bloga, a biznisima da maksimiziraju efekte svog web nastupa.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara koji se može naći na veb sajtu www.digitalizuj.me.

NVO Digitalizuj.me je digitalna zajednica koja nastoji da pomogne građanima Crne Gore da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju, upotrebom društvenih medija i inovativnih poslovnih modela. Digitalizuj.me svakog mjeseca (počevši od decembra 2011. godine) organizuje predavanja inspirativnih i strastvenih govornika iz čitavog regiona. Inovativni preduzetnici, uticajni umovi i pasionirani aktivisti govore o temama kao što su liderstvo, inovacije, urbani razvoj, upravljanje promjenama, društveni mediji, startap kompanije, zaštita životne sredine...

Portal Analitika