Sci/Tech

WoT: Zaradite T25 Pilot premium tenk

Svi koji igraju World of Tanks svjesni su benefita tier VIII premium tenkova. Naravno, ima regularnih koji su mnogo jači, ali premium tenkovi stoje kao fantastični ''money maker-i''. Ipak nema svako novca za premium tenk, a tom prilikom od 12. do 27. marta pojaviće se maraton misija u kojoj možete zaraditi novi američki premium Tier VIII tenk T25 Pilot!
WoT: Zaradite T25 Pilot premium tenk
Portal AnalitikaIzvor

Wargaming će svakog dana na sajtu objavljivati misiju za taj dan. Prva misija je već poznata da bi je obavili morate napraviti pet pobjeda u toku dana pri čemu morate biti među prvih 10 u vašem timu po iskustvu.

Za same denvne misije osim napredka ka tenku, dobićete nagrade kao što su personalne rezerve i slično, a nakon 13 izvršenih u vašoj garaži će stići T25 Pilot. Maraton će trajati ukupno 15 dana što znači da dva dana možete preskočiti, ili će vam biti ''oprošteno'' ako ne uspijete da tog dana izvršite misiju.

Što se ovog tenka tiče objavljene su i prve informacije. T25 Pilot će po stilu igre biti sličan M26 Pershing ili M46 Patton KR. Imaće penetraciju topa od 192mm i prosječno će praviti 240 štete po pogotku, dok će DPM biti 1846. T25 Pilot neće imati problema sa depresijom i kupola će imati solidan armor. Sa druge strane neće biti previše okretan a i oklop trupa će biti jako loš.

Istina, ne djeluje kao najbolji Tier VIII premium tenk, ali ovo je za sad najbolja prilika da jednog iz serije ''money maker-a'' dobijete besplatno.

Portal Analitika