Literatura

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Postanite dobitnici izdanja "Nove knjige"

Portal Analitika i izdavačka kuća Nova knjiga sa Gradskom knjižarom, nagrađuju dva naša čitaoca sa po jednim naslovom podgoričkog izdavača.
NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Postanite dobitnici izdanja "Nove knjige"
Portal AnalitikaIzvor

Ljubitelji pisane riječi imaju priliku da dobiju dva naslova u izdanju Nove knjige. Tako će prva dva čitaoca koji danas u 14 časova pozovu broj našeg portala 020 / 671 - 070, postati dobitnici knjige „Četiri sporazuma“ i „Djevojka s pomorandžama“, koje se mogu naći i u nekoj od Gradskih knjižara.

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije više od deset godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

3001cetirisporazuma

Don Migel Ruiz: Četiri sporazuma

Ovom knjigom don Miguel Ruiz želio je da zapadne civilizacije upozna sa dubokim mudrostima indijanskog naroda Tolteka.

Stari Tolteci, za razliku od ostalih indijanskih naroda, po legendi, nisu izumrli. Oni su samo pronašli više sfere duha.

Don Miguel Ruiz je njihova učenja u pravi čas prizvao i predočio ih jednoj umornoj civilizaciji koja sve teže pruža odgovore na postavljena pitanja. Knjiga sa kakvom se čovjek zapadne civilizacije ne sreće često.

3001djevojka

Justejn Gorder: Djevojka s pomorandžama

Roman „Djevojka sa pomorandžama“ je priča o potrazi za pravom ljubavlju i o hrabrosti da se u životu biraju teži putevi za postizanje ciljeva. Roman koji predstavlja svojevrsnu odu životu.

Georg, petnaestogodišnji dječak, za rođendan dobija pismo od oca koji je umro kad je dječak imao četiri godine, koje mu iz korijena mijenja život. Uzbudljivo i zabavno pismo o misterioznoj djevojci s pomorandžama, koje čitamo zajedno sa Georgom, zapravo je prelijepa i dirljiva ljubavna priča.

Kroz pitanja koja otac postavlja sinu, Gorder se i u ovoj knjizi bavi vječitim pitanjima o nastanku svijeta i čovjeka, o tajni univerzuma.

Portal Analitika