Literatura

"Opsesija" Nore Roberts u izdanju Nove knjige

„Opsesija“, novi roman Nore Roberts, bestseler autorke više od 200 ljubavnih romana, može se naći u izdanju Nove knjige.
"Opsesija" Nore Roberts u izdanju Nove knjige
Portal AnalitikaIzvor

Uoči svog dvanaestog rođendana, Naomi Bovs je slučajno otkrila mračnu i zastrašujuću tajnu svog oca. Zaprepašćena, ali odlučna da bude jaka, Naomi seli sa majkom i mlađim bratom na Istočnu obalu. Tu otpočinje novi život kao Naomi Karson i vremenom postaje briljantni fotograf.

Ipak, trauma prošlosti je i dalje progoni u noćnim morama. Sada, šesnaest godina kasnije, u tihom gradiću na obali, Naomi je napokon pronašla mjesto na kojem se osjeća kao kod kuće. No, ubrzo idila biva prekinuta serijom mračnih, nepredvidivih događaja. Prošlost, izgleda, za Naomi nikad nije bila stvarno završena.

Eleonor Mari Robertson, pod pseudonimom Nora Roberts objavila je više od 200 ljubavnih romana. Njeni romani više od 890 nedjelja - oko 16 godina - nalazili su se na Njujork tajmsovoj bestseler listi. Od toga, više od 176 nedjelja zauzimali su prvu poziciju na bestseler listi. Dobitnica je mnogih nagrada kako od svojih kolega, tako i od izdavačke produkcije.

Novi roman Nore Roberts „Opsesija“ možete naći u svim Gradskim knjižarama ili naručiti pitem sajta www.novaknjiga.com. 

opsesija1
Portal Analitika