Literatura

NOVA KNJIGA: Nastavak međunarodnog bestselera „Dok nisam srela tebe“

Roman „Poslije tebe“, dugo očekivani nastavak međunarodnog bestselera „Dok nisam srela tebe“ po kojem je snimljen istoimeni film, može se naći u izdanju Nove knjige.
NOVA KNJIGA: Nastavak međunarodnog bestselera „Dok nisam srela tebe“
Portal AnalitikaIzvor

Kada se jedna priča završi, počinje druga... Lu Klark ima mnoštvo pitanja. Kako to da je završila radeći u aerodromskom kafiću, pita se Lu dok neprekidno posmatra putnike kako odlaze daleko, na nepoznata mjesta. Ili: zašto stan u kojem živi već godinu dana ne uspijeva da doživi kao pravi dom? Da li joj njena porodica može oprostiti ono što je uradila prije osamnaest mjeseci? I da li će ikada uspjeti da preboli ljubav svog života?

Ono što Lu ipak zasigurno zna jeste da će nešto morati da se promijeni. A onda, jedne noći, stvari se zaista mijenjaju. Ali, da li stranac na njenom pragu posjeduje odgovor za kojim Lu traga - ili samo donosi još novih pitanja? Ako zatvori vrata, život će se nastaviti: jednostavan, sređen, bezbjedan. Ako ih otvori, sve rizikuje. Lu je već jednom obećala da će nastaviti da živi. I sada je vrijeme da ispuni obećanje.

Roman Džodžo Mojes „Poslije tebe“ u izdanju Nove knjige možete naći u svim Gradskim knjižarama ili naručiti putem sajta www.novaknjiga.com.

poslije1
Portal Analitika