Zanimljivosti

Dnevni horoskop: Lavovi razmišljajte o promjeni, Škorpije kvalitet umjesto kvantiteta

Pročitajte šta vam zvijezde preporučuju za 28.07.2016.
Dnevni horoskop: Lavovi razmišljajte o promjeni, Škorpije kvalitet umjesto kvantiteta
Portal AnalitikaIzvor

Ovan

Vi ste neko ko ozbiljno shvata svoju profesiju, ali u posljednjih nekoliko dana nema vremena za ostale aspekte života. Danas ne bi bilo loše da odete na zasluženi odmor. Nema razloga za brigu - ne morate da budete neko ko stalno strijepi od razvoja situacije i budućnosti. Za sada se opustite i odvojite vrijeme za stvari koje vas ispunjavaju - hobije, prijatelje i porodicu.

Bik

U posljednjih nekoliko dana, vaš primat je bila romantika i odnosi sa partnerom. Ako je u pitanju neko koga od skoro poznajete, nemojte se iznenaditi kada danas shvatite da vas ne vezuje ništa više osim strasti. Pokušajte da nađete odgovarajući način da nastavite u istom pravcu, pod uslovom da vam to odgovara. U suprotnom, ostaćete zarobljeni u odnosu koji vam ne prija.

Blizanci

Jedan razgovor može da vas stavi u nezgodnu poziciju da morate da birate strane između porodice, prijatelja i vašeg partnera. Poslušajte vaše srce i ne dozvolite drugima da upravljaju vašim životom. Zdravstvena situacija zahtijeva vašu pažnju. Iako ne osjećate nikakve simptome, došlo je vrijeme za jedan kompletan pregled organizma.

Rak

Prisustvovaćete jednom sastanku u krugu vaše porodice koji će voditi promjenama u bliskoj budućnosti. U potpunosti mu se posvetite - ovo je ključni momenat da se zauzmete za sopstvene stavove i izborite za neke nove uloge. Pažljivo slušajte šta drugi imaju da kažu i do kraja dana ne dozvolite da bilo ko utiče na vašu konačnu odluku.

Lav

Izluđuju vas dešavanja vezana za vaše radno mjesto. Bilo da ste nezadovoljni finansijama ili kolektivom, danas morate da razmišljate u pravcu promjena. Definitivno je da aktuelna situacija više nije podnošljiva. Najbitnije je da u cijeloj priči zadržite unutrašnji mir. Jedan prijatelj ima tajne koje će danas izaći na vidjelo. Pored svega, budite mu podrška.

Djevica

Ako ste od skoro otkrili da posjedujete neki talenat ili pronašli zadovoljstvo u novom hobiju, danas ćete imati želju u potpunosti da mu se posvetite. Došlo je vrijeme da ugodite sebi i nemojte da se obazirete na tuđe mišljenje. Finansijska situacija je i više nego zadovoljavajuća. Razmislite o obnovi garderobe ili kupovini nekih aksesoara.

Vaga

Danas biste mogli da dođete do nekih novih informacija koje se tiču vaše prošlosti. Neće vam biti prijatno kada shvatite da je jedna osoba u koju ste imali povjerenja i sa njom dijelili tajne, iznijela u javnost vašu intimu. Ne dozvolite sebi da očajavate, nego istog momenta stupite u akciju. Obavite jedan iskren razgovor i zatvorite vrata ovog prijateljstva.

Škorpija

Vaš krug prijatelja se mijenja. Moguće i previše brzo za vaš ukus. Neke od dragih osoba bi mogle da se odsele iz vaše blizine, a druge su vjerovatno zauzete nekim novim prijateljstvima. Pa ipak, vi se i pored svega veoma dobro držite. Najbitnije je da ne zaboravite da uvijek u životu date prednost kvalitetu naspram kvantiteta.

Strijelac

Iako vam se isprva bude činilo da je ovo idealan dan za posao, naićićete na prepreke kakve niste ni sanjali. Stvari se ne odvijaju ni na željeni način, ni željenim tempom. Međuljudski odnosi su takođe narušeni. Bez ikakvih razloga ste inicijator svađa i nesporazuma. Za vas je najbolje da danas ostanete kući i posvetite se nekim aktivnostima koje ne iziskuju veći mentalni napor.

Jarac

Ako vaš posao zahtijeva dodatna istraživanja ili edukaciju, ovo je pravi dan za to. Mentalno i fizički ste spremni na sve izazove koje sa sobom donose sati neprekidnog rada. Uveče, obavezno uhvatite momenat za porodicu ili bliske prijatelje. Odlazak u restoran će biti ono što će zaokružiti vaš dan i učiniti vas u potpunosti ispunjenim.

Vodolija

Danas biste mogli da se osjećate uhvaćeni između želje da ostvarite jedan cilj, najvjerovatnije finansijski i želje da se posvetite nekim porodičnim stvarima. S obzirom da ste u dobrom raspoloženju i imate dovoljno energije, mogli biste da postignete obje stvari. Prijatelji od povjerenja vam danas mogu biti od velike pomoći. Pratite razvoj situacije i uspjećete sve što poželite.

Ribe

Ako se danas nađete u većem krugu ljudi, najvjerovatnije poznanika, nemojte da se iznenadite kada primijetite da su oni uglavnom raspoloženi za ogovaranja i površne razgovore. Na vrijeme se zapitajte da li iskreno uživate u ovakvim pričama. Jedan prijatelj iz vaše rane mladosti sa kojim ste još uvijek u kontaktu, prolazi kroz turbulentan period. Budite mu od koristi.

Portal Analitika