Zanimljivosti

Bjelica: Udarao me štapom po glavi i rekao da će mi tako izliječiti rak

Književnica Isidora Bjelica, koja je mir potražila u Crnoj Gori, predstavila je novu knjigu “Spas 3“ u kojoj je opisala sve kroz šta je prošla u 12 zemalja tokom liječenja.
Bjelica: Udarao me štapom po glavi i rekao da će mi tako izliječiti rak
Portal AnalitikaIzvor

Ova knjiga kako ona navodi opisuje sve ludorije koje je radila dok je tragala za lijekom. U intervjuu za srpske medije, predstavila je korisne načine koji mogu da pomognu u neprestanoj borbi, ali i neke od najbizarnijih ''rješenja'' na koje je nailazila.

''Dok sam bila u Cirihu pojavio se jedan taksista koji je bio našeg porijekla i kazao mi da je danima pokušao da odđe do mene, te da je njemu jedan vijetnamac izliječio lupus pomoću krajnje čudne metode. Pomislila sam ha, Lucern, vijetnamac, ovo je znak idemo. Kada sam došla tamo on je uzeo poveći debeli štap i krenuo da me zvekeće po glavi. Boljelo je čovječe, ali mi je rekao da mora ovako da me udara tri mjeseca i da će moj rak biti izliječen. Šestog dana pomislih, koja sam ja budala j...te, mogla sam sama da se udaram, i pobjegla glavom bez obzira'', uz osmjeh ispriča Bjelica.

Od istjerivanja đavola, lažnih iscjeljitelja, prevaranata pa do zaista korisnih metoda, Isidora u novom djelu opisuje njeno putovanje kroz 12 svjetskih zemalja. Kako ona kaže njena dobitna kombinacija sastoji se od tri stvari, pozitivnog duha, dobrog doktora i prirodne medicine.

''Neke stvari stalno ponavljam a to je da je ključna stvar pozitivno razmišljanje. Svi mi imamo trenutke anksioznosti i straha evo i ja sad radim nalaze u sloveniji jednom mjesečno jer je bolest takva da uvijek može da se vrati. Zbog toga koristim vježbe disanja koje nenormalno pomažu jer sa tim načinom intezivnog disanja ljudi veoma lako mogu da prekinu strah, nelagodnost i anksioznost'', kazala je Bjelica. (b92)

Portal Analitika