Zanimljivosti

RUSKA ŠPIJUNKA O SUKOBIMA U FRANCUSKOJ: Isprebijali smo bahate Engleze!

Svjetski poznata ruska špijunka Ana Čepman poručila je da su navijači Rusije, iako malobrojniji, dobro isprebijali engleske huligane sa kojima su se sukobili u Francuskoj!
RUSKA ŠPIJUNKA O SUKOBIMA U FRANCUSKOJ: Isprebijali smo bahate Engleze!
Portal AnalitikaIzvor

Glamurozna kontraobaveštajka je izjavila da njeni zemljaci nisi bili fer tretirani u izvještajima o tučama.

Ruski fudbaleri su ispali u prvoj fazi Eura jer nisu upisali nijednu pobjedu, ali Čepmanova se nije bavila samim šampionatom.

- Svi znaju da su Englezi najdivljiji fudbalski navijači na svijetu. Pisanja medija o tučama u kojima su okrivljivali Ruse nisu bila fer - podvukla je Čepmanova.

Zanosna ljepotica pojasnila je djelovanje engleskih huligana.

- Odlasci u Marsej i pravljenje fudbalskih pogroma je omiljeni provod Engleza. Mnogi čak i ne kupuju karte za utakmice, jer njih ne zanima fudbal, nego im je cilj da pokažu Francuzima ko je glavni. Činjenica da su naši pretukli Engleze uopšte nema potrebe da se komentariše, s obzirom na to da je odnos snaga bio pet na jedan u njihovu korist - jasna je špijunka.

Ruskinja, koja je deportovana iz Amerike 2010. godine kada je FBI otkrio da je dvostruki agent Rusije, smatra da je francuska policija nesposobna.

- Policijske snage koje ne mogu da spriječe nemire su uvijek najveći krivci za sve probleme - kaže Čepmanova, koja je zadržala prezime muža Engleza.

Crvenokosa zavodnica često na društvenim mrežama brani interese Rusije i otvoreno kritikuje djelovanje Zapada i politiku koju vodi.

informer.rs

Portal Analitika