Literatura

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Dvije dame dobitnice izdanja "Nove knjige"

Portal Analitika i izdavačka kuća Nova knjiga sa Gradskom knjižarom, nagradile su danas Anu Novaković i Dominiku Dabović sa po jednim naslovom podgoričkog izdavača.
NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Dvije dame dobitnice izdanja "Nove knjige"
Portal AnalitikaIzvor

"Kako dobiti odgovor DA" pripao je Ani, dok je Dominika dobila "Beskrajno more".

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

2006kakoRodžer Fišer, Vilijam Juri, Brus Paton: Kako dobiti odgovor DA

Kako da postignete sporazum bez popuštanja, otkrijte čitajući internacionalni bestseler „Kako dobiti odgovor DA“.

Drugo, izmijenjeno izdanje pripremili su Fišer, Juri i Paton tri decenije nakon prvog izdanja ove knjige. „Kako dobiti odgovor DA“ čitaoci širom svijeta smatraju uzdanicom u rješavanju svojih sukoba i postizanju obostrano korisnih dogovora. Od prvog izdanja pa do danas, ova knjiga je postala referentna tačka u donošenju odluka unutar porodica, organizacija i društva.

Knjiga „Kako dobiti odgovor DA“ nema premca među izdanjima o rješavanju sporova. Nijedna druga knjiga o ovoj temi nema veći uticaj na to kako pregovaranju pristupaju ljekari, učitelji, istraživači i čitavo društvo.

2006beskrajnoRik Jensi: Beskrajno more

Kako slistiti sa Zemlje sedam milijardi ljudi? Samo ih lišiti ljudskosti. Bilo je gotovo nemoguće preživjeti prva četiri talasa.

Kasi Salivan se obrela u novom svijetu, svijetu u kome elementarno povjerenje koje nas je povezivalo više ne postoji. Dok peti talas čini svoje, Kasi, Ben i Zvonar nemaju kud nego da se suoče s tim da je krajnji cilj Drugih ‒ istrjebljenje ljudskog roda.

Kasi i njeni prijatelji još nijesu spoznali koliko daleko su Drugi spremni da idu, ali ni Drugi nijesu svjesni do kojih se visina može uzdići ljudski rod kad se nađe usred bitke na život i smrt, između nade i očajanja, ljubavi i mržnje.

Portal Analitika