Literatura

"Dok nisam srela tebe", uputstvo kako da preživite život

Ispovijest o hrabrosti, stvarnim ljudskim sudbinama i donošenju teških odluka, roman Džodžo Mojes „Dok nisam srela tebe“, može se od nedavno naći u izdanju Nove knjige.
"Dok nisam srela tebe", uputstvo kako da preživite život
Portal AnalitikaIzvor

Roman „Dok nisam srela tebe“ oslikava sudbinu dvoje ljudi čiji životni putevi nijesu imali dodirnih tačaka – dirljiv ljubavni roman koji nameće pitanje: Šta bi trebalo učiniti kad vaš postupak donosi sreću voljenoj osobi, dok ujedno vama slama srce?

Lujza Klark je obična djevojka koja živi sasvim uobičajen život – dugogodišnja veza, privržena porodica – i gotovo da nikada nije otputovala dalje od svog malenog sela. Posao joj je bio neophodan, pa prihvata da radi za Vila Trejnora, nekadašnjeg nosioca titule Mister Univerzum, koji je nakon saobraćajne nesreće ostao u invalidskim kolicima. Vil je oduvijek živio punim plućima – veliki poslovi, ekstremni sportovi, putovanja po čitavom svijetu – i on ne želi ni da razmišlja o drugačijem načinu života.

Vil je grub, nabusit, zahtjevan – ali Lu ne pada na pamet da mu udovoljava, da bi ubrzo otkrila da joj njegova sreća znači više nego što je očekivala. Kad sazna da je Vil skovao sumanuti plan, Lu odlučuje da mu pokaže da on i dalje ima za što da živi.

Uputstvo kako da preživite život, roman „Dok nisam srela tebe“, po kojem je snimljen istoimeni film, može se naći u svim Gradskim knjižarama ili naručiti putem sajta www.novaknjiga.com. 

1706doknisam1
Portal Analitika