Literatura

NOVA KNJIGA: Laži i prevare iz prošlosti kao prijetnje za budućnost

"Lažov", novi roman američke bestseler autorke Nore Roberts koja potpisuje više od 200 ljubavnih romana, može se naći u izdanju Nove knjige.
NOVA KNJIGA: Laži i prevare iz prošlosti kao prijetnje za budućnost
Portal AnalitikaIzvor

Šelbi Pomeroj je skrhana od bola nakon što njen muž Ričard pogine u neobičnoj nesreći. A njegova smrt otkriva užasnu istinu - Ričard je bio lažov i prevarant. Šelbi ostaje sama sa posljedicama - ogromnim, užasnim dugom i sve jačim dokazima da ju je njen bivši muž izdao na svakom planu.

Slomljenog srca, ali nepokolebljiva, Šelbi je odlučna da riješi svoje probleme - makar zbog svoje preslatke ćerkice Kali. Vraća se kući u Tenesi, porodici za koju je mislila da ju je zauvijek izgubila, otkriva novi osjećaj snage i slobode, ali i nade, u zgodnom obličju stolara Grifina Lota - čestitog muškarca koji ne bi mogao da je slaže sve i da pokuša.

Ipak, nijesu svi oduševljeni što vide Šelbi Pomeroj opet u gradu. A kada se tragovi zapanjujućeg nasilnog čina dovedu u vezu sa Ričardovim mutnim radnjama, postaje jasno da nije sigurna od njega, čak ni mrtvog. Pošto joj je život u opasnosti, Šelbi mora da se suoči sa lažima prošlosti - ili će sve izgubiti.

Eleonor Mari Robertson, pod pseudonimom Nora Roberts objavila je više od 200 ljubavnih romana. Njeni romani više od 890 nedjelja nalazili su se na bestseler list Njujork Tajmsa, ili otprilike 16 godina. Više od 176 nedjelja zauzimali su prvu poziciju listi bestselera. Nagrađivale su je kako njene kolege, tako i udruženja izdavača.

Novi roman Nore Roberts "Lažov" možete naći u svim Gradskim knjižarama ili naručiti putem sajta www.novaknjiga.com.

1702nora1
Portal Analitika