Literatura

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Poznati dobitnici izdanja "Nove knjige"

Miloš Milinković i Vanja Lukić dobitnici su u nagradnoj igri Portala Analitika i izdavačke kuće Nova knjiga sa Gradskom knjižarom.
NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Poznati dobitnici izdanja "Nove knjige"
Portal AnalitikaIzvor

Knjigu "Nedostaješ mi" dobio je Miloš, a Vanji je pripala "Šetnja za pamćenje". Obije se mogu naći u nekoj od Gradskih knjižara.

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

1502nedostajesmiHarlan Koben: Nedostaješ mi

Kao i u nizu prethodnih romana, i u knjizi "Nedostaješ" mi Harlan Koben je majstorski izgradio krimi priču koju karakteriše neizvjesnost do kraja romana i niz nepredvidljivih situacija.

Pored zapleta u koji su uključeni glavni likovi, oni takođe proživljavaju lične drame, koje često uzrokuju ljubavi, traume i tajne iz prošlosti.

1502setnjazaNikolas Sparks: Šetnja za pamćenje

Postojalo je vrijeme kada je svijet bio slađi... Kada su žene u Bofortu, Sjeverna Karolina, nosile haljine, a muškarci šešire...

Svakog aprila, kada vjetar nosi miris mora i ljiljana, Landon Karter se sjeti 1958. godine, njegove posljednje godine u Bofortu. Landon je imao djevojku ili dvije, ali samo je jednom istinski bio zaljubljen. Sigurno, posljednja osoba u koju je mislio da će se zaljubiti bila je Džejmi, stidljiva i povučena kćerka gradskog sveštenika. Džejmi je bila predodređena da mu pokaže dubine ljudskog srca, radost i bol života.

Portal Analitika