Literatura

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Poznati dobitnici izdanja "Nove knjige"

Portal Analitika i izdavačka kuća Nova knjiga sa Gradskom knjižarom, nagradili su danas Kseniju Đurišić i Anu Nikolić sa po jednim naslovom podgoričkog izdavača.
NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Poznati dobitnici izdanja "Nove knjige"
Portal AnalitikaIzvor

Ksenija je dobila knjigu "Kako bih bez tebe", a Ana "Ti si ta". Obije se mogu naći i u nekoj od Gradskih knjižara.

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

3012kakobihGijom Muso: Kako bih bez tebe

Gabrijel u svom životu ima dva muškarca - oca i prvu ljubav. Jedan od njih je ugledni policajac, a drugi je poznati lopov. Igrom sudbine, obojica su odavno nestali bez traga, ostavljajući veliku prazninu u Gabrijelinom srcu.

Jednog dana, i to u isto vrijeme, iznenada se vraćaju u njen život. Oni se međusobno poznaju i u isto vrijeme mrze toliko da su spremni da izazivaju jedan drugog do smrti.

Gabrijel dolazi u situaciju da odbija da bira između čovjeka kojeg voli i oca, a najviše bi željela da ih zaštiti, pomiri i podjednako voli do kraja života.

Međutim, u nekim sukobima smrt je neizbježna. Jedino ako...

3012tisiFederiko Moća: Ti si ta

Niko odlazi u hotel u kojem je odsjela Ena. Od Ene nema ni traga. Lijepa Crnogorka je nestala bez traga. Niko je spreman sve da učini kako bi je pronašao. Recepcioner mu daje Eninu adresu.

Niko saznaje da je Ena iz Podgorice. Pakuje kofere i sa svojim drugom Ćićom kreće na nezaboravno putovanje koje će ih provesti kroz Podgoricu i Beograd.

Ljubavna priča puna uzbuđenja, preokreta i neočekivanih susreta.

Kada u sebi osjetite tako veliku ljubav, nikakva prepreka vas ne može zaustaviti...

Portal Analitika