Zanimljivosti

Oglas koji je digao Balkan na noge: Traži se recepcionar za platu od 17 hiljada eura

Da radite u Beogradu, od ponedjeljka do petka, 8 sati dnevno, za 17.000 eura godišnje, i to kao recepcionar? Izgleda da je moguće.
Oglas koji je digao Balkan na noge: Traži se recepcionar za platu od 17 hiljada eura
Portal AnalitikaIzvor

Barem tako stoji u oglasu koji je postavila Ambasada Australije u Srbiji. Naime, oni su otvorili dvije radne pozicije, za koje se možete prijaviti do 2.oktobra, a za koje su godišnje plate 17 hiljada eura. Doduše, probni rad traje 6 mjeseci, a nudi se ugovor na godinu dana, piše "Srbija danas". 

Inače, oni traže recepcionera, kao i radnika u finansijama. Ono što može da bude razočaravajuće je što u oglasu za recepcionera jasno stoji da se traži zamjena za radnicu koja je na porodiljskom odsusutvu. Posao radnika u finansijama nudi, nakon probnog rada, mogućnost angažovanja na neodređeno. 

Oni traže osnovne IT vještine, znanje engleskog i organizovanost: 

Uslovi za recepcionera koji zarađuje 17 hiljada eura godišnje:

- sposobnost da primjereno organizujete javljanje na telefon i ostale obaveze recepcionera u ambasadi

- ponudite primjer vašeg dobrog rasuđivanja i komunikacijskih sposobnosti, uključujući pregovaranje i konsultaciju, da biste riješili izazovnu situaciju ili neki teži projekat

- sposobnost da dostavite jasne, precizne rezultate, savjete i izvještaje i to na vrijeme. Morate da budete sposobni da odredite prioritete, pokažete incijativu, uhvatite se u koštac sa kratkim rokovima i postignete rezultate

- poznavanje Worda, Excela...

- test engleskog (B92)

Portal Analitika