Literatura

Ljekovi za život u "Maloj knjižari u Parizu"

Istovremeno topla i tužna proza Nine George u knjizi "Mala knjižara u Parizu", koja će vas odvesti na putovanje Francuskom i spletom ljudskih emocija, može se naći u izdanju Nove knjige.
Ljekovi za život u "Maloj knjižari u Parizu"
Portal AnalitikaIzvor

Postoje knjige koje su pisane za milion ljudi, neke samo za stotinu. Ali postoje i knjige ljekovi - knjige koje su pisane samo za jednog čovjeka. Jer knjiga je dijagnoza, ali i lijek istovremeno. Baš na ovaj način Žan Perdu, koji sebe naziva književnima apotekarom, za pultom svoje knjižare na brodu prodaje romane kao ljekove za život. Koristeći intuiciju, on tačno zna koja knjiga ublažava boli duše.

Jedino sam sebe ne umije da izliječi od one noći, prije dvadeset jednu godinu, kada ga je lijepa Provansalka Manon ostavila dok je spavao. Za sobom nije ostavila ništa, osim pisma koje se Perdu nije usudio da pročita. Do ovog ljeta. Ljeta koje će sve promijeniti i odvesti mesje Perdua iz male Ulice Montanjar na putovanje u sjećanja, u srce Provanse i vratiti ga u život.

Internacionalni bestseler "Mala knjižara u Parizu" prvi put je objavljena na njemačkom, nakon čega je prevedena na 28 jezika i prodata u više od 500.000 primjeraka. "Mala knjižara u Parizu" nalazi se u samom vrhu bestseler liste Špigla (Spiegel).

Nina George objavila je 26 romana, a više puta nagrađivana je kao kao bestseler autor. Novinarka i jedna od najpopularnijih njemačkuh autora današnjice, autorka je i više od stotinu kratkih priča, kao i više od stotinu novinskih kolumni.

Internacionalni bestseler "Mala knjižara u Parizu" u izdanju Nove knjige može se naći u svim Gradskim knjižarama ili poručiti putem sajta www.novaknjiga.com.

1809knjizara1
Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.