Zanimljivosti

Mjesečev horoskop od 15. septembra do 10. oktobra 2015. godine

Lav, Strijelac, Vodolija i Blizanci spremni su da jasno i glasno traže ono što žele, a do sada se nisu usudili da pitaju, piše portal Lovesensa.rs.
Mjesečev horoskop od 15. septembra do 10. oktobra 2015. godine
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Pomačenje Sunca 13. septembra, u Djevici, trenutak je da kritički osmotrimo sami sebe i napravimo plan promjena koje želimo ostvariti u narednim mjesecima.

Energiju Djevice krasi brižnost prema sebi i svom zdravlju, pa započnite sa zdravim navikama. Ovan i Vaga obnavljaju se uz nov način ishrane i vježbanje. Za Ribe i Djevice, Blizance i Strijelce ovo je pomračenje poziv da svoj život učine jednostavnijim u svakom pogledu. Intuicija je najpouzdaniji vodič kroz nove kreativne poduhvate za koje se pomno pripremaju Jarac, Bik, Rak i Škorpija. Lav i Vodolija trebalo bi da promijene svoj odnos prema novcu i da shvate važnost štednje.

Ako ste s pomračenjem počeli i sa promjenama, prva četvrt u Strijelcu, 21. septembra donijeće odlične rezultate. S puno optimizma spremni smo bez oklijevanja rijeći „da" svakoj novosti, svakom pozivu, svakom izazovu. Strijelac, Lav i Ovan imaju zarazno veselje i bezbrižnost pa ako trebate ohrabrenje, potražite njihovo društvo. Blizanci, Vodolija i Vaga posebno su nadahnuti za učenje, pisanje i kreativno izražavanje svojih ideja.

Pomračenje Mjeseca dešava se 28. septembra u Ovnu. Žestoka osjećanja, nemir i odlučnost da ispunimo stare obaveze pokrenuće nas i fizički i mentalno. Najveću potrebu da krenu iz početka osjećaju Vaga, Ovan, Rak i Jarac. Međutim, moraju da se potrude oko porodičnih i poslovnih problema koje već duže vrijeme izbjegavaju. Lav, Strijelac, Vodolija i Blizanci spremni su da jasno i glasno traže ono što žele, a do sada se nisu usudili da pitaju. Naročito u ljubavi! Bik i Škorpija, Ribe i Djevica biće hrabriji da rizikuju u poslu. Napravite iskorak, zauzmite se za sebe i bez lažne skromnosti istaknite svoje kvalitete.

Brižnost koju je potaknula pomračenje u Djevici biće u drugoj Mjesečevoj četvrti u Raku, 4. oktobra, usmjerava se ka domu. Vrijeme je za veliko spremanje! Čišćenje životnog prostora oslobađa energetske tokove i istovremeno pročišćava um. Rak, Škorpija i Ribe najbolje se osjećaju u kuhinji, regenerišući tijelo zdravom hranom, a duh jednostavnijim životnim stilom. Bik, Djevica i Jarac žele da iskorače iz svojih uobičajenih uloga u porodičnom krugu pa će iznenaditi bližnje pokazujući sasvim drugačiju stranu svoje ličnosti.

Izvor: Sensaklub; foto: lovesensa.rs

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.