Literatura

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Knjige za Tijanu i Čedomilu!

Portal Analitika i izdavačka kuća Nova knjiga sa Gradskom knjižarom, nagradili su dvije čitateljke sa po jednim naslovom podgoričkog izdavača.
NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Knjige za Tijanu i Čedomilu!
Portal AnalitikaIzvor

One su postale dobitnice knjiga " Bridžet Džouns: Luda za njim " i " Ako ostanem ", a koje se mogu naći i u nekoj od Gradskih knjižara.

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

1409bridzet

Helen Filding: Bridžet Džouns luda za njim

Knjiga "Bridžet Džouns: Luda za njim" nadovezuje se na prethodne bestselere o beskrajno zabavnoj i nespretnoj Bridžet Džouns.

U ovom romanu imamo zreliju junakinju sa mnogo više iskustva i životnih preokreta, ali koja i dalje vodi bitku za svoje ideale, komično se sudarajući sa svakodnevicom.

Iako knjiga "Bridžet Džouns: Luda za njim" ima drugačiju energiju od prethodna dva dnevnika Bridžet Džouns, prepoznatljiv i uvijek svjež humor i ironija su i u njoj bogato zastupljeni.

1409akoostanem

Gejl Forman: Ako ostanem

Mijin cijeli svijet ruši se u trenutku, ostavljajući joj jedino pitanje: Šta će se desiti ako ode?

Da li je voljena? Šta će biti ako ostane?

Srceparajuća, romantična i ispunjena nadom, ovo je moćna priča o ljubavi i gubitku i traženju snage da se donesu ispravne odluke kada je život u vašim rukama.

Portal Analitika