EU web forum

EU Info Centar vam daje priliku da otputujete u Strazbur!

Ukoliko imate 16 do 18 godina, pošaljte EU Info Centru VIDEO (do 5 minuta) ili FOTOGRAFIJU SA KRATKIM OPISOM (do 30 riječi) na temu “DA SE JA PITAM”.
EU Info Centar vam daje priliku da otputujete u Strazbur!
Portal AnalitikaIzvor

Recite im šta biste mijenjali, šta popravili i na koji način, da ste vi u mogućnosti da donosite odluke. Prijedlozi se mogu odnositi na vase najbliže okruženje, grad ili državu. Predložite koji problem treba da se riješi i kako, sa kojim izazovom bi političari trebalo da se suoče i na koji način da odgovore. 

Autori najboljeg videa i najbolje fotografije kao nagradu dobijaju priliku da borave u Strazburu 22 - 23. novembra i učestvuju u EuroMed-Scola događaju, čiji je domaćin Evropski parlament. Svi troškovi puta i smještaja uključeni su u nagradu.

Program događaja ima za cilj da promoviše uključenost mladih u politiku. EuroMed-Scola simuliraće rad Parlamentarne skupštine Unije Mediterana, a u simulaciji će učestvovati učenici srednjih škola 28 zemalja članica EU i partnerskih država. Cilj je njegovanje dijaloga i poštovanja različitosti, kao i građanskog obrazovanja za unaprjeđenje demokratije, ljudskih prava i osnovnih sloboda, tolerancije i mirnog rješavanja sporova.

Ko će dobiti nagradu, odlučivaće ne samo žiri, već i publika!

Video i fotografije moraju biti originalni i do sad neobjavljeni radovi. Vaše radove šaljite do 21. septembra do 18h na mail info@euic.me (video možete postaviti na stranicama www.sendspace.com i www.wetransfer.com i poslati nam linkove), na twitter @euicmne ili porukom na našu facebook stranicu (https://www.facebook.com/pages/EU-Info-Centar/460995904033106?fref=ts )! 

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.