Literatura

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Knjige za Anu i Vojku!

Portal Analitika i izdavačka kuća Nova knjiga sa Gradskom knjižarom, nagradili su dva naša čitaoca sa po jednim naslovom podgoričkog izdavača.
NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Knjige za Anu i Vojku!
Portal AnalitikaIzvor

Ana Đurović i Vojka Vujović postale su dobitnice knjiga "Velika četvorka" i "Idu dani...", koje se mogu naći i u nekoj od Gradskih knjižara.

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

Branko Baletić: Idu dani...

"Idu dani..." sadrži tekstove objavljne u beogradskom nedjeljniku Vreme, ali i u drugim listovima kao što su Borba, Danas, NIN, Vijesti...Kroz intimističke ispovijesti Branko Baletić nam krajnje iskreno kazuje o mogućnosti umjetnosti da spašava čak i sam život autora, zagledanog u ništavilo i destrukciju.

Agata Kristi: Velika četvorka

Kapetan Hejstings se vraća u Englesku poslije osamnaest mjeseci provedenih u Argentini. Namjerava da iznenadi svog starog prijatelja i zaprepasti se kad zatekne Poaroa kako se sprema da otputuje u Južnu Ameriku.Po nalogu svog bogatog klijenta, Ejba Rajlanda, Poaro mora da ode u Rio de Žaneiro. Neočekivani posjetilac koji se, potpuno iscrpljen, pojavljuje u Poaroovom stanu, navodi ga da odloži putovanje.Nepoznati čovjek neprestano ponavlja Poaroovo ime i adresu, a na listu papira napisao je više puta broj 4. Da li to ima veze s tajanstvenom međunarodnom organizacijom koja se zove Velika četvorka?

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.