Literatura

Roman godine u Irskoj "Godina kada sam te upoznala" u izdanju Nove knjige

Inspirativna romantična priča koja je u vrhu listi najprodavanijih svjetskih knjiga, "Godina kada sam te upoznala", može se naći u izdanju Nove knjige.
Roman godine u Irskoj "Godina kada sam te upoznala" u izdanju Nove knjige
Portal AnalitikaIzvor

Džasmin voli dvije stvari: svoju sestru i svoj posao. A kada ostane bez posla, više ne zna ko je. Odjednom njenja kuća i vrt koje je jedva uočavala, te susjedi, koje će upoznati, postaju njen svijet, a otkaz samo novi početak za nju.

Met voli dvije stvari: svoju porodicu i opijanje. Bez porodice pada na dno.

Za doček jedne Nove godine, putevi ovo dvoje ljudi se ukrštaju. Oboje imaju vremena na pretek; oboje su na raskršću. Ali kako godina odmiče, tokom mjesečinom obasjanih noći i dana u predgrađu, polako se razvija neočekivano prijateljstvo.

U godini koja je pred njom Džasmin uči o sebi i drugim ljudima više nego što je ikad sanjala da hoće. Ponekad moraš da staneš kako bi nastavio...

Sesilija Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Prvi roman "P.S. Volim te" napisala je sa 21 godinu, i ubrzo nakon objavljivanja postao je svjetski bestseler, a bio je i inspiracija za nastanak istoimnog fimla.

"Godina kada sam te upoznala" dobila je nagradu za Roman godine u Irskoj. Roman koji će vas nasmijati, rasplakati i navesti da slavite život, "Godina kad sam te upoznala", u izdanju Nove knjige možete naći u svim Gradskim knjižarama ili naručiti putem sajta www.novaknjiga.com. 

0609godina1
Portal Analitika