Literatura

Dr Lazar Trifunović promoviše "JA ili ja, ko sam ja?" u Crnoj Gori

Knjiga "JA ili ja, ko sam ja?" jednog od najpoznatijih homeopata dr LazaraTrifunovića, koja je objavljena u izdanju Nove knjige, biće narednih dana promovisana u Crnoj Gori, a publici će se tom prilikom obratiti sam autor.
Dr Lazar Trifunović promoviše "JA ili ja, ko sam ja?" u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Večeras će promocija biti održana u Caffe parku "Manitovac” u Nikšiću, od 21 čas, a organizuje je podgorički izdavač sa pomenutim lokalom.

Za petak je najavljena promocija u Porto Montenegru u Tivtu, sa početkom takođe u 21 čas, koju suorganizuje Porto Montenegro sa Novom knjigom.

Dan kasnije, 8. avgusta Trifunović će govoriti u atrijumu Kuće Iva Andrića u Herceg Novom od 21 čas. Tu promociju organizuju JUK Herceg Fest i Izdavačka kuća Nova knjiga.

- Dr Lazar Trifunović rođen je Novom Sadu, gdje je odrastao i završio Medicinski fakultet, a potom i Homeopatski fakultet na Vestminster univerzitetu u Londonu i prvi stepen Koledža za integrativnu psihosintezu "Revižn" u Londonu. Više od tri godine proveo je putujući i istražujući drugačije načine liječenja, ali i tragajući za srećom. Rezultat tih putovanja i otkrića opisao je u knjizi neuobičajenog naslova "JA ili ja, ko sam ja?", koju je ove godine objavila podgorička Izdavačka kuća Nova knjiga. Knjiga donosi priču o dva autorova puta. Jedan put vodio ga je širom planete: od zemalja Evrope, Azije, Afrike do Amerike, a drugi na putovanje unutar samog sebe... Dr Trifunović navodi da je na tim putovanjima došao do zaključka da postoji put za koji nam ne treba pasoš, viza, novac, niti bilo šta drugo sem smjelosti. Smjelosti da se suočimo sa najcrnjim djelovima naše ličnosti i promijenimo ih, jer ono što nosimo u sebi, bez obzira gdje pošli, zauvijek ostaje u nama - navodi se u najavi ovih promocija.

0408lazar1
Portal Analitika