EU web forum

Konsultativni sastanak ALA projekta u Briselu

Posjetu povodom dvodnevnog konsultativnog sastanka, organizuje ALA Projekat ("Aproksimacija zakonodavstva sa pravnom tekovinom EU u dijelu slobodnog pružanja usluga i zaštite konkurencije"), od 9. do 12. juna u Briselu, u Evropskoj Komisiji, DG GROW.
Konsultativni sastanak ALA projekta u Briselu
Portal AnalitikaIzvor

Na sastanku učestvuju predstavnici Ministarstva ekonomije (Goran Šćepanović, Svetlana Božović i Ana Martinović), Ministarstva održivog razvoja i turizma (Maja Kovačević) i GIZ - ALA Projekat (Sosanna Lisgara), članovi Radne grupe za implementaciju Direktive o uslugama i nacrt horizontalnog Zakona o uslugama.

Cilj konsultativnog sastanka je povećanje informisanosti članova Radne grupe za implementaciju Direktive o uslugama i članova Radne grupe za nacrt Zakona o uslugama, te produbljivanje razumijevanja politike Direktive o uslugama uz ostale aktivnosti koje projekat planira da sprovede u Crnoj Gori.

Predstavnici Radnih grupa će imati priliku da prošire svoje znanje i steknu dodatno iskustvo u pomenutim oblastima, što će svakako doprinijeti implementaciji Direktive o uslugama u Crnoj Gori.

 

Portal Analitika