Literatura

NOVA KNJIGA: Kako pomoći sebi po preporui Lujze L. Hej

Gdje pronaći izvore samopouzdanja i ljubavi prema sebi i kako unijeti pozitivne promjene u svoj život, otkrijte čitajući knjigu Lujze L. Hej "Kako da izliječite svoj život", koja se pojavila u knjižarama izdanju Nove knjige.
NOVA KNJIGA: Kako pomoći sebi po preporui Lujze L. Hej
Portal AnalitikaIzvor

Knjiga u kojoj Lujza L. Hej na neposredan i razumljiv način prenosi čitaocima svoje iskustvo i znanje, upućujući ih kako da rade na sebi, kako da povrate zdravlje i postignu uspjeh, kako da ostvare sreću i blagostanje... Autorka navodi da je podstrek za pisanje ove knjige dobila od svojih čitalaca i polaznika njenih radionica širom svijeta, koji su je zamolili za dodatnim informacijama upotpuni plavu knjižicu "Izliječite svoje tijelo", koja je postala opšteprihvaćena kao eminentni rad o mentalnim obrascima. Lujza smatra da se sve može izmijeniti snagom volje - potrebno je samo izmijeniti način razmišljanja, uz malo mentalne higijene.

Lujzina knjiga smatra se priručnikom za sve koji su pritisnuti problemima, koji žele da krenu drugim putem, da budu uspješniji i zadovoljni sobom. Priručnik koji će vam pomoći da prihvatite sebe i naučite koliko vrijedite.

Lujza L. Hej je međunarodno poznata bestseler autorka, koja se istakla u polju knjiga za samopomoć. Samo knjiga "Kako da izliječite svoj život" prodata je u više od 50 miliona primjeraka. Knjige ove autorke "Kako da izliječite svoj životi" i "Moć je u Vama", u izdanju Nove knjige možete naći u svim Gradskim knjižarama ili poručiti putem sajta www.novaknjiga.com.

0706lujza1
Portal Analitika