Literatura

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Po knjiga za Esmeru i Veselinku

Portal Analitika i izdavačka kuća Nova knjiga sa Gradskom knjižarom, nagradili su danas Esmeru Tahiragić i Veselinku Čađenović sa po jednim naslovom podgoričkog izdavača.
NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Po knjiga za Esmeru i Veselinku
Portal AnalitikaIzvor

„Detektivska torba“ pripala je Esmeri, dok je roman „Pobunjeni“ dobila Veselinka. Oba naslova mogu se naći i u nekoj od Gradskih knjižara.

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

2303detektivska

Toni Parsons: Detektivska torba

Prije dvadeset godina, sedam studenata iz bogatih porodica sprijateljilo se u prestižnoj privatnoj školi "Poters fild"... A danas ih neko ubija na najstrašnije moguće načine!

Detektiv Maks Vulf počinje da prati krvavi trag koji vodi od zabačenih uličica velegrada, preko najmračnijih kutaka Interneta, sve do sjedišta moći.

Dok se tijela gomilaju, Maks shvata kako ubica prati i njega i ugrožava ljude koji su mu bliski.

Uskoro će početi da se bori ne samo za pravdu, nego i za sopstveni život...

2303pobunjeni

Veronika Rot: Pobunjeni

Divergentni su sada Pobunjeni!

U distopijskom Čikagu, podijeljenom na pet frakcija, dugogodišnji mir je trajno poremećen brutalnim napadom Učenih na Nesebične. Neustrašivi su podijeljeni. Kome će se prikloniti Čestiti i da li će Miroljubivi i dalje željeti da ostanu po strani?

Tris i Četiri pokušavaju da se snađu u ovom sukobu i spasu ono dobro što je preostalo od njihovog svijeta. I od njihovih osjećanja.

U drugom, još dramatičnijem nastavku popularnog distopijskog serijala otkrijte kakva se neočekivana savezništva pripremaju, koje će dugo skrivane tajne isplivati, šta čeka malu populaciju Divergentnih i da li su otpadnici - oni koji su van frakcija - sada najjača snaga?

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.