In firme

TIFFANY: Porastao neto profit

Američka kompanija luksuznog nakita Tiffany zabilježila je u četvrtom tromjesečju prošle fiskalne godine, koja se završila 31. januara, blag pad prihoda, ali je neto profit porastao.
TIFFANY: Porastao neto profit
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju kompanije se kao razlozi pada prihoda navode jak dolar i pad potražnje na kraju fiskalne godine, prenose svjetske agencije.

Prihod je u posmatranom periodu pao sa prošlogodišnjih 1,3 milijardi USD na 1,29 milijardi USD, a polovina tog iznosa realizovana je u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

Neto profit u četvrtom kvartalu fiskalne prošle godine iznosio je 196,2 miliona USD, a vrijednost akcije 1,51 USD, dok je u istom periodu prije godunu profit bio 103,6 miliona USD, a vrijednost po akciji 81 cent.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.