Literatura

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Postanite dobitnici izdanja „Nove knjige“

Portal Analitika i izdavačka kuća Nova knjiga sa Gradskom knjižarom, nagrađuju dva naša čitaoca sa po jednim naslovom podgoričkog izdavača.
NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Postanite dobitnici izdanja „Nove knjige“
Portal AnalitikaIzvor

Ljubitelji pisane riječi imaju priliku da dobiju dva naslova u izdanju Nove knjige. Tako će prva dva čitaoca koji danas u 12 časova pozovu broj našeg portala 068 / 311 - 541, postati dobitnici knjige „Nedostaješ mi“ ili „Taj trenutak sreće“, koje se mogu naći i u nekoj od Gradskih knjižara.

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

1602nedostajesmi

Harlan Koben: Nedostaješ mi

Kao i u nizu prethodnih romana, i u knjizi "Nedostaješ mi" Harlan Koben je majstorski izgradio krimi priču koju karakteriše neizvjesnost do kraja romana i niz nepredvidivih situacija.

Glavni likovi, pored osnovnog zapleta u koji su uključeni, takođe proživljavaju lične drame, koje su obično nastale iz ljubavi, traume ili tajne iz prošlosti.

1602tajtrenutak

Federiko Moća: Taj trenutak sreće

Niko je duhovit i zabavan mladić koga je djevojka ostavila nakon godinu dana, rekavši mu samo: „Žao mi je“.

On ne može da prihvati činjenicu da je ljubav odjednom  nestala, bez ikakvog obrazloženja. Zapada u depresiju.

Srećom, tu je Ćićo, njegov drug iz srednje škole, energični i veseli mladić koji Nika vodi u noćni provod. Odlaze na razne žurke, koktele, večere...

Jedne večeri upoznaju dvije manekenke, koje su poslom došle u Rim. Niko i Ćićo su sigurni da znaju kako da ih osvoje.

Da li je Nikovo srce spremno za novu ljubav?

 
Portal Analitika