Literatura

Federiko Moća promoviše dva naslova u Delta sitiju

Italijanski bestseler pisac Federiko Moća biće gost izdavačke kuće Nova knjiga na promociji prevoda dva svoja naslova u atrijumu Delta sitija, u srijedu od 19 časova.
Federiko Moća promoviše dva naslova u Delta sitiju
Portal AnalitikaIzvor

Tokom trećeg boravka u Crnoj Gori, Moća će predstaviti knjige „Ti si ta“ i „Taj trenutak sreće“, u organizaciji Gradske knjižare i Delta City-ja. Tom prilikom govoriće prof. Ana Feri, zatim Jelena Krsmanović, urednica u izdavačkoj kući Nova knjiga, i autor.

Svjetski poznat pisac, režiser, scenarista i gradonačelnik italijanskog gradića Roselo, je prvi roman „Tri metra iznad neba“ praktično sam izdao. Roman je počeo u fotokopijama da kruži među mladima, zadobivši veliku popularnost. Nakon toga, isti roman objavljuje i renomirani izdavač 2004. godine, a 2006. će uslijediti i njegov nastavak „Želim te“. Zatim su objavljeni „Izvini, ali ti si moja ljubav“ i nastavak „Izvini, ali hoćeš li da se udaš za mene“ koji su bili su inspiracija za popularna filmska ostvarenja. Napisao je i romane: „Ljubav 14“ i „Čovjek koji nije želio da voli“.

Podgorička Nova knjiga, nakon romana „Tri metra iznad neba“, „Želim te“ i „Čovjek koji nije želio da voli“, sada objavljuje i ova dva nova djela „Ti si ta“ i „Taj trenutak sreće, koje ćemo promovisati ovom prilikom“.

Foto: oubliettemagazine.com

Portal Analitika