Literatura

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Božidar i Mladen dobitnici izdanja „Nove knjige“

Božidar Lazarević i Mladen Perić dobitnici su knjiga koje dodjeljuju Portal Analitika i izdavačka kuća Nova knjiga, sa Gradskom knjižarom.
NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Božidar i Mladen dobitnici izdanja „Nove knjige“
Portal AnalitikaIzvor

„Četiri sporazuma“ dobio je Božidar, dok je Mladen osvojio naslov „Moć je u vama“. Obije knjige mogu se naći i u nekoj od Gradskih knjižara.

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

1512mocjeuvama

Lujza L. Hej: Moć je u vama

U knjizi „Moć je u vama“, Lujza L. Hej razvija svoju filozofiju „voli sebe“ kroz učenje što ljudi sve treba da učine za sebe. Ona savjetuje da slušate i vjerujete u svoj unutrašnji glas, volite dijete u sebi, izražavate svoja istinska osjećanja, prihvatite ulogu roditelja, oslobodite svoje strahove o starenju, izrazite svoju kreativnost, prihvatite promjene kao prirodan dio života.

- Osjećam da je veoma važno da znate da je Moć koju svi tražimo tamo negdje, takođe i u nama, i na raspolaganju da je upotrijebimo na pozitivan način. Neka vam ova knjiga otkrije koliko ste stvarno moćni – zapisala je Lujza L. Hej.

1512cetirisporazuma

Don Migel Ruis: Četiri sporazuma

„Četiri sporazuma“ je knjiga mudrosrti starih Tolteka i praktični vodič ka ličnoj slobodi.

Na osnovu drevnih mudrosrti Tolteka, „Četiri sporazuma“ nude moćni kodeks ponašanja koji transformiše naše živote u novo iskustvo prave sreće, ljubavi i slobode.

Ovom knjigom don Miguel Ruiz je želio da zapadne civilizacije upozna sa dubokim mudrostima indijskog naroda Tolteka. Stari Tolteci, za razliku od ostalih indijanskih naroda, po legendi, nisu izumrli. Oni su samo pronašli više sfere duha.

Knjiga sa kakvom se čovjek zapadne civilizacije ne sreće često i koja se sedam godina nalazi na listi bestselera „Njujork tajmsa“. 

Portal Analitika