Literatura

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Po knjiga za Tatjanu i Senadu

1310novaknjiga_1
P
ortal Analitika
i izdavačka kuća Nova knjiga sa Gradskom knjižarom, nagradili su dvije naše čitateljke sa po jednim naslovom podgoričkog izdavača.

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Po knjiga za Tatjanu i Senadu
Portal AnalitikaIzvor

Senada Šahman je dobila knjigu „Put kojim se rjeđe ide“, dok je Tatjana Marković dobitnica naslova „Nedostaješ mi“, koje se ujedno mogu naći i u nekoj od Gradskih knjižara.

Nova knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, a do danas je objavila više stotina izdanja u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno najsnadbjevenije u Crnoj Gori, sa više od 30.000 naslova, kako domaćih izdavača, tako i izdavača iz regiona i šire. Knjižare se nalaze u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Igalu, Tivtu i Petrovcu, a najveća se nalazi na Trgu Republike u Podgorici.

1310putkojimserjedjeM. Skot Pek: Put kojim se ređe ide

„Put kojim se ređe ide“ je Pekovo najpoznatije objavljeno djelo. Djelo na kojem je Pek izgradio svoj ugled. Samo u SAD i Kanadi je prodata u više od sedam miliona primjeraka, prevedena je na više od 23 svjetska jezika, a više od jedne decenije prisutna je na bestseler listi Njujork tajmsa.

„Put kojim se ređe ide“ je, ukratko, opis osobina koje čine ispunjeno ljudsko biće. Među osobinama o kojima Pek raspravlja su: disciplinovanost, sposobnost ostvarenja istinske ljubavi, milosrđe i dr.

Izuzetna knjiga o životu i umijeću življenja. Knjiga koja pruža prosvjetljujući uvid u načine na koje se može podstaći lični, duhovni rast i razvoj.

1310nedostajesmiHarlan Koben: Nedostaješ mi

Kao i u nizu prethodnih djela, i u romanu „Nedostaješ mi“ Harlan Koben je majstorski izgradio krimi priču koju karakteriše neizvjesnost do samoga kraja, kao i niz nepredvidivih situacija.

Pored zapleta, u koji su uključeni, glavni likovi takođe proživljavaju lične drame, koje su često posljedica ljubavi, trauma i tajni iz prošlosti.

Portal Analitika