Region

Hrvatska: Pijana vozačica nokautirala policajca

pijana
T
ridesetšestogodišnja pijana vozačica u Sračincu pored Varaždina u Hrvatskoj u utorak je nokautirala policajca, ostavivši mu u “uspomenu” crvenilo ispod lijevog oka.

Hrvatska: Pijana vozačica nokautirala policajca
Portal AnalitikaIzvor

Varaždinski policajci su po dojavi došli u Sračinec gdje je vozačica s 0,93 promila u krvi izazvala saobraćajnu nesreću. Vozeći prema Varaždinu glavnom ulicom u jednom je trenutku stala nasred ceste i krenula unazad. Vozač (34) iza nje pokušao je izbjeći, no pritom ga je udarila u desni bočni dio automobila, piše Večernji list.

Kad su došli policajci, budući da je željela dalje da nastavi s vožnjom, odredili su joj “mjeru opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole uz isključivanje iz saobraćaja". Smjestili su je u policijsko vozilo no, javlja policija, počela je vrijeđati policajca koji je sjeo do nje te ga potom desnom rukom udarila u glavu. Morali su je “smiriti upotrebom sredstava prisile” te su je doveli u varaždinsku policijsku upravu, gdje je zadržana do otrežnjenje. Policija kaže da vozačica pri tome nije povrijeđena.

Protiv nje će biti podnesena krivičnu prijavu zbog napada na službenu osobu kao i prekršajnu prijavu zbog izazvanog sudara.

(klix.ba)

Portal Analitika