Region

Krvava drama u Osijeku

2607Osijek
J
edna žena i jedan muškarac ubijeni su nešto posle 11 sati u kafiću u Osijeku, a muškarac koji je pucao na njih i dalje je u tom ugostiteljskom objektu, pa je policija iz bezbjednosnih razloga za saobraćaj zatvorila ulicu Sv. Leopolda Bogdana Mandića, prenijela je Hina.

Krvava drama u Osijeku
Portal AnalitikaIzvor

Hrvatski mediji javljaju da je riječ o talačkoj krizi.

Portparol Osječko-baranjske Policijske uprave Darijo Premec je izjavio da je

policija primila dojavu o incidentu oko 11,20 sati.

Prema prvim podacima, usmrćeni su najvjerovatnije ubijeni iz vatrenog oružja.

Hina javlja da policija pokušava da dođe do osumnjičenog muškarca.

Policija je potvrdila da su u kafiću preko puta trgovačkog centra ubijene dvije osobe, muškarac i žena i da je motiv ubistva ljubomora, piše zagrebački "Jutarnji list".

List nezvanično saznaje da je ubistvo počinio Ivica Petričević zvani Musa, a da je u kafiću "Tiho", u kojem se sve dogodilo, ubijena i njegova supruga Slađana i gost Drago.

Ivica i Slađana imaju dvoje dece starosti 14 i 16 godina.

Policija i dalje drži u okruženju cijelo područje. Oko kafića su raspoređene snage specijalne policije, a snajperisti su primijećeni na krovu obližnjeg tržnog centra.

Očevidac koji je prošao neposredno prije događaja pored kafića i obližnje autoperionice kaže da je primijetio osobu koja je iz prtljažnika automobila vadila pušku.

- Učinilo mi se da je riječ o vazdušnoj pušci i nisam obraćao pažnju. Ali, kad sam se za desetak minuta vraćao, plicija je već bila na mjestu događaja - kaže svjedok koji je želio da ostane anoniman.

Izvor: blic.rs; foto: jutarnji.hr

Portal Analitika