Abiznis

Smart telefoni svakom hiljaditom korisniku Telekom ME mobilne aplikacije

DSC_0844-Medium
U
Telekomu su danas uručene vrijedne nagrade hiljaditom, dvijehiljaditom i trihiljaditom registrovanom korisniku Telekom ME mobilne aplikacije. Samsung Galaxy S3 Mini dobili su Ranko Pajković iz Berana i Marinko Đukanović iz Podgorice, dok je HTC One dobio Luka Đukanović, takođe iz Podgorice.

Smart telefoni svakom hiljaditom korisniku Telekom ME mobilne aplikacije
Portal AnalitikaIzvor

Smart telefone je uručio Pero Bogojević, menadžer Odjeljenja za razvoj i integraciju softvera. On je najavio da će uskoro biti nagrađeni i četvorohiljaditi i petohiljaditi registrovani korisnik Telekom ME aplikacije, i to iPhone 5 telefonima.

Telekom ME mobilna aplikacija donosi korisnicima veliki broj mogućnosti po čemu je znatno naprednija od sličnih rješenja na domaćem tržištu. Među unikatnim mogućnostima koje imaju korisnici Telekom ME aplikacije su i plaćanje računa za fiksnu i mobilnu telefoniju, plaćanje parkinga, dopuna računa, aktivacija usluga i slično.

Aplikacija, uz to, ima veoma jednostavan dizajn, pregledan meni i veoma je laka za korišćenje.

Uz pomoć aplikacije korisnici mogu detaljno pratiti sve stavke potrošnje, i za mobilni i fiksni broj, a imaju i uvid u stanje na prepaid računu. Aplikacija takođe pruža uvid u neplaćene i plaćene račune i preko nje se mogu aktivirati e-bill ili druge usluge.

DSC_0857-Medium

Korisnici nakon registracije mogu jednostavno kreirati svoj profil, a Aplikacija će automatski povući sve podatke iz sistema i dopuniti korisnički profil.

Zahvaljujući interaktivnoj mapi, Aplikacija sadrži detaljne informacije o lokacijama najbližeg T Centra, partner šopa, ili, recimo, o besplatnom hot spotu za internet.

Telekom ME aplikacija može se koristiti na bilo kojem smart telefonu ili tablet uređaju, a preuzima se besplatno sa Apple Store-a i Google play-a.

Preko Aplikacije, prvi put u Crnoj Gori, registrovani korisnici (svih mreža) mogu glasati za najpopularniji muzički MTV hit u Regionu.

Portal Analitika