Literatura

Nova knjiga: U prodaji "Sve što smo prećutali" Marka Levija

0104marklevi
K
njiga Marka Levija „Sve što smo prećutali“ u izdanju Nove knjige od danas u prodaji, najavili su iz te izdavačke kuće.

Nova knjiga: U prodaji "Sve što smo prećutali" Marka Levija
Portal AnalitikaIzvor

Riječ je o pustolovnoj knjizi puna uzbuđenja, nježnosti i humora, koja čitaoca vodi u samu srž odnosa između oca i ćerke i priča nam o prvoj ljubavi – onoj koja nikad ne umire.

0104marklevi1- Džulija je mlada žena čije je djetinjstvo obilježeno ranim gubitkom majke, stalnim očevim odsustvom i samoćom. Nekoliko dana pred svoje vjenčanje, Džulija odlučuje da pozove Entoni Volša – briljantnog poslovnog čovjeka ali oca s kojim nikad nije izgradila dobar odnos – i saznaje da on neće moći da prisustvuje njenom vjenčanju. Ovoga puta razlog odsustva je opravdan. On je umro. Potresena, Džulija otkazuje vjenčanje i na taj dan sahranjuje oca. Ali, Entoni nije rekao svoju završnu riječ. Dan poslije sahrane, za kćerku ima još jedno nevjerovatno iznenađenje! Ono će je odvesti u potragu za odgovorima i čudesnim obrtima sudbine. Biće to najveće i najčudnije putovanje u njenom životu, od Njujorka do Montreala, preko Pariza do Berlina, izvanredno i dirljivo, prilika da otac i kći nadoknade propušteno vrijeme i kažu sve što su do tada prećutali – siže je uvoda u Levijevu priču.

- Ovo je romantična i fantastična komedija. Kroz avanturu punu iščekivanja, nježnosti, jakih emocija i humora, pisac nas vodi u središte složenih ljudskih odnosa otkrivajući nam, međutim, još jednu divnu potragu – za prvom ljubavi iz mladosti – onoj koja nikada ne umire – ističu iz Nove knjige.

Portal Analitika