Društvo

DPS danas podnosi prijavu protiv čelnika SNP-a i DF-a

dabetic
P
ažnju javnosti i dalje okupiraju tek nedavno završeni izbori u Beranama; tačnije, međusobne optužbe SNP-a i Demokratskog fronta s jedne i DPS-a, sa druge strane.

DPS danas podnosi prijavu protiv čelnika SNP-a i DF-a
Portal AnalitikaIzvor



Kako podsjeća Radio AntenaM, članovi koalicije “Za zdravo Berane”, koja je pobijedila, juče su dali izjave beranskoj policiji kako bi pojasnili navode da je DPS kupovala glasove. Šef beranskog DPS-a Budimir Dabetić za Antenu M je najavio da će danas da predaju krivičnu prijavu protiv čelnika SNP-a i DF-a koji su, kako kažu, nasilno upadali u privatne prostorije mini štabova DPS-a uzimajući spiskove ljudi koji su putem pisma trebalo da glasaju i to im onemogućili.

Inače, današnji Dan piše da je Dabetić na dan izborau Beranama dijelio novac u domu sudije Osnovnog suda u Beranama Dubravke Popović.

List je objavio fotografiju za koju se tvrdi da pokazuje perdsjednika beranskog DPS-a, Dabetića, ispred kuće u kojoj Popović živi sa svojim suprugom, Tafom Osmanovićem,  koji radi u Centru za kulturu. Na fotografiji je, navodno Dabetić zajedno sa građanima  koji čekaju na isplatu.

Član Sudskog savjeta Džavid Šabović kazao je za list da će na prvoj narednoj sjednici tog iijela tražiti dase do kraja ispita je li štab DPS-a bio smješten u kući sudije Popović, dok je Rifat Rastoder,   upozorio da do kraja treba rasvijetliti navode o tome da se ona koristila za nezakonite radnje.

Portal Analitika