In firme

Nagrada 1.000 eura: “Quad Pack” pobjednik Hakatona

2212hakatonQP
Č
lanovi "Quad Pack" iz kompanije „Poslovna inteligencija“ - Rade Vukadinović, Nemanja Pavićević i Marko Šćepanović, te Branko Dujović iz „Neckom“-a, pobjednici su takmičenja u programiranju Hakaton.

Nagrada 1.000 eura: “Quad Pack” pobjednik Hakatona
Portal AnalitikaIzvor

Ovogodišnji pobjednik Hakatona je "Quad Pack" tim za aplikaciju Life Boat, koja omogućava doniranje novca u dobrotvorne svrhe. Oni su nakon prijema vrijedne nagrade izjavili da će polovinu novca takođe donirati.

U 24-oro časovnom takmičenje u programiranju, 2. Hakaton, ove godine učestvovalo je osam timova. Organizatori Hakatona bili su softverska kompanija "Logate" i NVO "Digitalizuj.Me", a generalni sponzor i ove godine - Crnogorski Telekom.

Bogojević je kazao da se raduje što je Crnogorski Telekom nagradio najbolje programere.

"Uvijek smo tu da damo podršku najboljima, sa željom da im pomognemo da i ubuduće dođu do još boljih rezultata. Radujem se što je riječ o mladim ljudima, kojima je podrška posebno dragocjena", kazao je Bogojević.

Na 2. Hakatonu je pored pobjedničkog, učestvovalo još sedam timova: tim Midas Solution - Info o stanju na putevima; tim Zabjelo - Novi twitter; tim Home - aplikacija za kontrolu smart home uređaja; tim Otpisani - aplikacija za kupovinu; NK tim - aplikacija za informisanje starijih građana; MST tim - multiplayer quiz; i tim Šapo - pomoć u pronalaženju izgubljenih vlasničkih pasa.

rtcg.me

Portal Analitika