Abiznis

"Misle da je život u Crnoj Gori počeo prije manje od godinu kada su oni formirani"

Vuković: Nikakav ugovor sa Vladom nisam potpisao, iznenađujući manir PES

Povodom infromacije Pokreta Evropa sad (PES) da izvršni direktor kompanije Fidelity consulting ima ugovor sa Vladom Crne Gore, ovim putem pod punom materijalnom i moralnom odgovornošću izjavljujem da nikakav ugovor pa ni ugovor o konsultantskim uslugama nisam potpisao niti kao fizičko lice niti kao izvršni direktor kompanije Fidelity consulting sa Vladom Crne Gore niti sa bilo kojim ministarstvom niti državnom kompanijom u većinskom vlasništvu države Crne Gore, saopštio je izvršni direktor Fidelity consultinga Miloš Vuković.

Vuković: Nikakav ugovor sa Vladom nisam potpisao, iznenađujući manir PES Foto: LinkedIn
Portal AnalitikaIzvor

"Pozivam predstavnike Vlade Crne Gore i ministarstva finansija da se odmah oglase po ovom pitanju i demantuju predstavnike PES-a. Takođe, pozivam i najrelevantnije nevladine organizacije (NVO) u Crnoj Gori koje se bave javnim politikama da traže informacije o navedenom shodno Zakonu o slobodnom pristupu informacijama po ubrzanoj proceduri. Davanje netačnih informacija o navodnim konsultantskim ugovorima sa Vladom Crne Gore kao odgovor na utemeljene kritike ekonomskog programa Evropa sad 2.0, o kome sedam dana pred izbore niko ništa ne zna, zaista predstavlja iznenađujući manir koji ni DPS nije radio. Moram priznati da su predstavici DPS-a i njihovih koalicionih partnera naše dugogodišnje kritike njihovog neadekvatnog ekonomskog modela, prihvatali sa mnogo više senzibiliteta od novih lica iz Pokreta Evropa sad koji misle da je život u Crnoj Gori počeo prije manje od godinu kada su oni formirani", istakao je Vuković na Facebooku.

Kako dodaje, njihov rad prati preko 15.000 osviješćenih građana Crne Gore, a  na stranici je objavljeno preko hiljadu tekstova na temu ekonomije sa stotinama grafika i stručnih analiza koje je pratilo preko 100.000 komentara. 

"Sve se to radilo u vremenu od 2015. godine, mnogo nego su mnogi od vas znali za aktivizam i društveni angažman. Imajući u vidu da dovodite javnost u zabludu o povećanju prosječne plate na 1.000 eura, prosječne penzije na 600 eura i pune zaposlenosti za 12 mjeseci, pozivamo vas da isti predstavite tokom naredne sedmice, kako bi uvjerili javnost da znate što radite. Ipak, znate i sami da je nemoguće implementirati navedene mjere u roku od 12 mjeseci bez ukidanja doprinosa za Fond PIO. A ako ukinete te doprinose, morate znati da time ukidate međugeneracijsku solidarnost koja je građena decenijama i u koju su svi građani Crne Goru investirali svoju budućnost", poručio je Vuković.

 

PES: Fidelity consulting angažovan za potrebe onih koji su osporavali i prvi program Evrope sad
2
PES: Fidelity consulting angažovan za potrebe onih koji…
03.06.2023 16:59
Fidelity consulting: Program "Evropa sad 2.0" nema uporište u logici, Spajić stvara alibi za odlaganje
7
Fidelity consulting: Program "Evropa sad 2.0" nema uporište…
03.06.2023 15:37

 

Portal Analitika

Komentari (8)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
F Falkon_neregistrovani
05.06.2023. 08:15

Pa to je dug od prethodnog ugovora sa Milatovićem dok je apostolski ministrovao

0
0
f facebook_neregistrovani
04.06.2023. 15:19

Što mi ne objaviste komentar da Fidelity consulting nema sajt nego ptofil na facebook-u, jednog zaposlenog i projekte do miliona? Dodao sam da mi je to sumnjivo jer je ovdje u EU to nemoguće. Kompanija sa facebook-a, jedan zaposleni i milion!

1
0
R Ranko_neregistrovani
03.06.2023. 18:58

Obazires se na osobe preletace koji su agresivni da bi opet zabosjeli stolice i fotelje, bolje je i casnije glasat partiju od 2%no preletac i interesdzija bit,i ovi ce oni partiju prelecet.

7
0
n nana_neregistrovani
03.06.2023. 17:35

A bravo tako treba javno reci i na tv i svugde na konvencije da se penzije nece primati nebi li se narod probudio iz zimskog sna. Svaka čast gospodine

16
0
o ojhaaa_neregistrovani
03.06.2023. 17:20

Ukapirao i ovaj da oće Spajić da ukine penzije. Naivni narod pohrlio ali da pokopa penzionere i zarađene penzije.

18
0
R Rajko_342_neregistrovani
03.06.2023. 16:47

Za nekoga Vukoviću radiš od političkih partija to je 100%

1
19
R Radnik_neregistrovani
03.06.2023. 17:19

@Rajko_342_neregistrovani - Kako vas je fukara tracarska ostetila da u svemu vidite zavjere.

14
1
J JASAMOVO_neregistrovani
03.06.2023. 18:06

@Rajko_342_neregistrovani SAMO BUDALA JE 100% SIGURNA U BILO STO!JA SAM TE PREPOZNAO A HOCES LI SAM SEBE NE ZNAM ALI TO JE JEDINI PUT DO IZLECENJA BUDALO

11
1