Region

"Vučićević i Krstić izvođači prljavih radova": Srpski političar se nakon objave privatnog snimka povlači iz kampanje

Nakon što je njegov privatni snimak objavljen u javnosti, srpski političar Đorđe Miketić ("Zajedno") objelodanio je kako se povlači iz kampanje uoči tamošnjih gradskih izbora u Beogradu.

"Vučićević i Krstić izvođači prljavih radova": Srpski političar se nakon objave privatnog snimka povlači iz kampanje Foto: Beta
Portal AnalitikaIzvor

Za objavljivanje spornog snimka, srpska opozicija proteklih je dana žestoko optuživala vlast Aleksandra Vučića i njegove Srpske napredne stranke, pri čemu je naročito upitno kako je uopšte bilo ko i došao do tog zapisa.

Miketić je danas kao "izvođače prljavih radova" označio urednika Informera Dragana J. Vučićevića i marketinškog djelatnika Nebojšu Krstića.

"Oni traže da se povučem iz kampanje za izbore. Sada je jasno da je to glavni cilj Aleksandra Vučića od samog početka. Oni su samo, izvođači prljavih radova", naglasio je.

Neće, kaže, priuštiti zadovoljstvo Vučiću da ga ućutka.

"U sljedećim danima ću se baviti pravnom borbom i tužbama za sve laži i namještaljke koje mi se pakuju preko režimskih tabloida i Vučićevih trbuhozboraca, a ne kampanjom. Na kraju, neću dozvoliti Vučiću da ugrozi pobjedničku kampanju za oslobođenje našeg Beograda", dodao je on.

Portal Analitika