Finansije

Visa Platinum Business- sve što kartica može da pruži!

Universal Capital Banka, obogatila je svoj kartični portfolio novom Visa Platinum Business karticom. 

Visa Platinum Business- sve što kartica može da pruži! Foto: Portal Analitika
PROMO
PROMOAutor
Portal AnalitikaIzvor

U saradnji sa kompanijom Visa Universal Capital Banka je kreirala premium proizvod koji korisnicima pruža pogodnosti u različitim segmentima života, kao što je putovanje, zabava, kupovina prilagođena potrebama i željama najzahtjevnijih korisnika.

Nijedno ranije korisničko iskustvo ne nalikuje raskošnoj udobnosti koju će ova kartica pružiti. Korisnici Visa Platinum Business kartice osjetiće viši nivo usluga i pogodnosti koje su dostupne samo odabranim klijentima.

Prepustite se privilegovanom tretmanu i sjajnim popustima u restoranima i rent-a-car servisima, premium hotelima kod globalnih Visa partnera kao i popustima za troškove digitalnog oglašavanja na društvenim mrežama uz brojne druge pogodnosti.

Takodje, ukoliko ste zainteresovani za bukiranje smještaja preko Booking.com imate mogućnost da ostvarite pravo na 6% povrata vašeg novca. Za još lakšu poslovnu svakodnevicu tu su brojni popusti i pogodnosti kod odabranih Visa partnera.

Neizostavna Visa Platinum Business je sve što jedna kartica može da pruži, ipak ono gdje ova kartica zapravo pokazuje svoju posebnost jesu putovanja. Uz Visa Platinum Business karticu uživaćete u nizu pogodnosti, od osiguranja prtljage, putnog osiguranja za cijeli svijet, osiguranja u slučaju kašnjenja leta dužeg od 4 sata, do pogodnosti pri iznajmljivanju vozila.

Korisnicima ove kartice će biti dostupna stručna podrška 24/7 gdje god se nalazili, moći će unaprijediti kategoriju smještaja, kao i boraviti u ekskluzivnim LoungeKey salonima na aerodromima. 

Takođe na raspolaganju će imati medicinsku i pravnu telefonsku pomoć tokom poslovnih putovanja.

Od ugostiteljstva, kupovine pa do putovanja, korisnici će uživati u privilegijama ove prestižne Platinum kartice! 

“Lansiranjem ove kartice, još jednom potvrđujemo ulogu pokretača modernizacije i digitalizacije u bankarstvu Crne Gore. 

Universal Capital Banka oduvijek je posvećena neprestalnim inovacijama i ideji da potrošačima omoguće premium kartične pogodnosti i funkcionalnosti te inovativna i napredna tehnološka rješenja. Posebno me raduje što ovoga puta u saradnji sa kompanijom Visa, globalnim liderom u domenu digitalnih plaćanja, našeusluge proširujemo ka kategoriji premium korisnika pružajući im pored sigurnog i komfornog iskustva plaćanja, proizvod koji prati njihove životne stilove.Uvođenjem Visa Business Platinum kartice našim korisnicima i poslovnim partnerima ponudit ćemo vrhunsku uslugu i krajnju posvećenost njihovim potrebama,” izjavio je Miloš Pavlović, Predsjednik Upravnog odbora Universal Capital Banke

“Kompanija Visa ima za cilj da građanima ukaže na mnogeprednosti bezgotovinskog plaćanja i uključi ih u tokove digitalne ekonomije. Upravo zbog toga sam srećan što, u partnerstvu sa Universal Capital Bankom, sada po prvi put uCrnoj Gori korisnicima možemo da ponudimo i Visa Business Platinum. Ovo jekartica koja zaista pruža jedinstveno korisničko iskustvo ali i prihvat na više desetina miliona lokacija širom svetauz dodatneprivilegije za Premium korisnike.” Vladimir Đordević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu

Portal Analitika