Crna hronika

Na graničnom prelazu Ranče

Uhapšen i drugi osumnjičeni zbog napada na Pavićevića

Danas je na graničnom prelazu Ranče, na ulazu iz Republike Srbije u Crnu Goru, slobode lišeno lice koje se potraživalo na nacionalnom nivou, saopšteno je iz Uprave policije. 

Uhapšen i drugi osumnjičeni zbog napada na Pavićevića Foto: Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode, na graničnom prelazu Ranče uhapšen je M.S. (18) koji je identifikovan od strane policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, kao jedno od dva lica koja su u nedjelju 3. decembra, fizički napala B.P. i D.R. koji su tom prilikom zadobili povrede.

"Napominjemo, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja, koje su juče rezultirale identifikovanjem osumnjičenih i lišenjem slobode M.S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. Za ista krivična djela sumnjiči se M.S. (18) koji je danas lišen slobode i on će u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost", zaključuju u saopštenju.

Portal Analitika