Crna hronika

SPO Mijajloviću dozvolilo da posjeti majku nakon urgencije advokata Piperovića

Biznismenu Aleksandru Mijajloviću službenici Specijalnog policijskog odjeljenja danas nijesu dozvolili da posjeti majku u stanu u Master kvartu pošto u tom ulazu već četiri sata čekaju nalog kako bi mogli da pretresu dva stana koja nijesu useljena, a da bi provjerili troškove za namještaj koji je platila kompanija Bemaks.

SPO Mijajloviću dozvolilo da posjeti majku nakon urgencije advokata Piperovića Foto: Mara Babović/Pobjeda
PobjedaIzvor

Prema informacijama Pobjede, Mijajlović se na licu mjesta pojavio sa advokatom Zoranom Piperovićem. Službenici SPO isprva mu nijesu dozvolili da posjeti majku koja živi u stanu u tom ulazu. Nakon zahtjeva i urgencije Zorana Piperovića, oni su se konstultovali i pozvali tužioce, a nakon nekoliko minuta dobili i odobrenje da Mijajlović posjeti majku.

Službenici SPO su od 12 sati u tom ulazu.

Ranije tokom dana službenik iz Elektrodistribucije kontrolisao je brojila u suterenu zgrade. On je, prema saznanjima Pobjede, došao na poziv sluzbenika SPO.

Podsjećamo, pripadnici SPO prije četiri dana ušli u prostorije kompanije Bemaks i Master inženjering kako bi pregledali dokumentaciju koja se odnosi na njihovo poslovanje sa beogradskim arhitektom Aleksandrom Petrovićem iako nijesu imali pisani nalog koji bi im to omogućio.

Advokatu Marku Miloševiću, zastupniku kompanije Bemaks, tada su kazali da pretresaju po usmenom nalogu specijalnog tužioca Miloša Šoškićate, ali je Šoškić to demantovao u razgovoru sa advokatom Zoranom Piperovićem. Nakon toga su i službenici SPO rekli da to nijesu kazali.

Portal Analitika