Društvo

Sjutra konkurs za drugi upisni rok na master i specijalističke studije

Univerzitet Crne Gore (UCG) raspisaće sjutra konkurs za upis na master studije koje se finansiraju iz budžeta, kao i za specijalističke, u drugom roku.

Sjutra konkurs za drugi upisni rok na master i specijalističke studije Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Konkursi će biti objavljeni na sajtu Univerziteta Crne Gore, kao i u dnevnim novinama koje izlaze u Crnoj Gori.

Iz UCG su kazali da se prijave na konkurs za oba nivoa studija podnose u petak studentskoj službi organizacione jedinice, u okviru radnog vremena te službe.

Navodi se da su za upis na budžetske master studije kandidati dužni da polože prijemni ispit za sve studijske programe, koji će biti organizovani u subotu.

“Raspored polaganja prijemnog ispita biće istaknut na oglasnoj tabli i internet stranici organizacione jedinice”, kaže se u saopštenju.

Iz UCG su kazali da su uslovi, kriterijumi i postupak upisa na oba nivoa studija bliže uređeni pravilnicima koji su objavljeni ina internet stranici Univerziteta.

Upis kandidata i izdavanje uvjerenja obaviće se zaključno sa 9. oktobrom, prema rasporedu organizacionih jedinica.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.