Region

Povrijeđen i reporter N1 televizije

Pripadnici tzv. Narodnih patrola napali čovjeka na protestu "Srbija protiv nasilja"

Pripadnici takozvanih Narodnih patrola napali su jednog čovjeka na protestu "Srbija protiv nasilja" danas u Beogradu.

Pripadnici tzv. Narodnih patrola napali čovjeka na protestu "Srbija protiv nasilja" Foto: Pixabay
N1Izvor

Kako se navodi, napadnut je i reporter N1 rtelevizije koji je izvještavao o događaju. U incidentu je povrijeđen i poslanik Demokratske stranke Miodrag Gavrilović.

Kako je objavio beogradski N1, najprije je jednog čovjeka pojurila grupa ispred Skupštine Srbije, a maskirani mladić udario ga je predmetom preko lica, a nakon toga je jedan od desničara tjerao reportera N1 koji je izvještavao tokom incidenta.

Ističe se da su redari na protestu rekli su da je napadnut stranac kojeg je odvela policija i da je dobio nekoliko šamara. Kako je jedan redar rekao, čovjek je bio u alkoholisanom stanju i provocirao je i izazivao napadače, navodi N1.

Među napadačima su članovi Narodnih patrola Damnjan Knežević i Ilija Vuksanović, koji su se nakon toga vratili do žardinjera ispred skupštine, a nose transparente koji su povezani sa Vladimirom Putinom i slovo "Z".

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.