Zdravlje

Briga o ženskom zdravlju kao imperativ

Prepustite brigu o zdravlju stručnjaku sa dugogodišnjim iskustvom

Prof. dr Tatjana Božanović u Moj Lab Poliklinici ordiniraće 27. i 28. aprila. Zakažite pregled pozivom na 19989

Prepustite brigu o zdravlju stručnjaku sa dugogodišnjim iskustvom Foto: Moj lab
PR sadržaj
PR sadržajAutor
Portal AnalitikaIzvor

Prof. dr Tatjana Božanović je redovan profesor Medicinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, specijalista ginekologije i akušerstva, Načelnik Operacionog bloka Klinike za ginekologiju, Univerzitetskog kliničkog centra Srbije i predsjednik Udruženja za ginekološku endoskopiju Srbije.

Medicinski fakultet, specijalizaciju, magisterijum i doktorske studije je završila na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Usavršavala se u Velikoj Britaniji gdje je radila doktorsku disertaciju iz oblasti genetike invazivnog karcinoma grlića materice i u SAD.

Učestvovala je u izradi protokola liječenja karcinoma grlića materice, karcinoma jajnika i karcinoma vulve u okviru Evropske asocijacije za ginekološku onkologiju. Autor je više od 100 radova i 14 poglavlja u domaćim i inostranim knjigama i udžbenicima. Predavač je po pozivu na domaćim i međunarodnim kongresima. Učestvuje na više međunarodnih projekata iz ginekološke onkologije.

Bavi se kolposkopijom, ranim otkrivanjem karcinoma grlića materice, minimalno invazivnim liječenjem grlića materice, promjenama vagine i vulve, laparoskopskom i otvorenom hirurgijom u ginekologiji i ginekološkoj onkologiji. Uvela je nekoliko novih procedura u kliničku praksu.

Posvećena je pacijentima od najmlađeg do najstarijeg uzrasta.

U Moj Lab Poliklinici ona će ordinirati 27. i 28. aprila.

Zakažite svoj pregled pozivom na 19989

Portal Analitika