Društvo

Potpisan Memorandum: Ukrajinski ranjeni vojnici i civili na rehabilitaciji u Igalu

V.d. direktora Instituta "Dr Simo Milošević", Savo Marić, potpisao je Memorandum o saradnji sa Ambasadom Ukrajine, koji predviđa rehabilitaciju ranjenih vojnika i civila u Mediteranskom centru u Igalu.

Potpisan Memorandum: Ukrajinski ranjeni vojnici i civili na rehabilitaciji u Igalu Foto: RTCG
RTCGIzvor

Marić je najavio da bi već sredinom novembra mogli da dobiju informacije kada bi prvi pacijenti počeli dolaziti u Institut.

On je saopštio i planove renoviranja Instituta.

"Zatvorili smo prvu fazu i iskoristićemo ovaj period da završimo izolaciju krova zgrade što bi nam omogućilo kasnije krečenje i sređivanje po spratovima da bi smo bili u boljoj ponudi prema pacijentima i gostima u sljedećem periodu. Nova struja će se razvesti koja će omogućiti da klimatizujemo zgradu u cjelini. To ćemo iskoristi dok prva faza neradi", kazao je Marić.

Marić je najavio i da će drugafaza biti zatvorena od 23. decembra do 23. januara.

"Međutim, ako bude postignut dogovor o dolasku ukrajinskih ranjenika i povrijeđenih civila na rehabilitaciju, onda ćemo mi naše planove korigovati", zaključio je Marić.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Anita_neregistrovani
07.11.2022. 17:15

Bravo! Svaka cast!

5
2