Društvo

Sredstva u iznosu od 346.853 eura

Podijeljena sredstava iz Fonda za podsticanje pluralizma i raznovrsnosti medija

Savjet Agencije za elektronske medije (SAEM) je donio Odluku o raspodjeli sredstava iz Fonda za podsticanje pluralizma i raznovrsnosti medija namijenjenih komercijalnim i neprofitnim elektronskim medijima za 2022. godinu.

Podijeljena sredstava iz Fonda za podsticanje pluralizma i raznovrsnosti medija Foto: arhiva
Portal AnalitikaIzvor

“Odlukom su raspodijeljena sredstva iz Fonda, u iznosu od 346.853 eura za povećanje obima, strukture i raznovrsnosti ponude sadržaja posvećenih tematskim oblastima od javnog interesa (grantovi za emitere). Navedena sredstva je dobilo devet emitera za realizaciju 32 programska sadržaja”, saopšteno je iz AEM-a.

Nedodijeljena sredstva u iznosu od 475.928,41 eura koja su bila opredijeljena za emitere i samoregulatorna tijela, raspodijeliće se na sljedećem javnom konkursu.

“Tekst Odluke o raspodjeli sredstava iz Fonda za podsticanje pluralizma i raznovrsnosti medija namijenjenih komercijalnim i neprofitnim elektronskim medijima za 2022. godinu možete pogledati na sajtu Agencije”, navodi se u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.