Zanimljivosti

Zbog filma "Karate Kid"

Ovo mnogi nijesu znali: Klint Istvud zabranio koka-kolu u svojim filmovima

Legendarni glumac Klint Istvud, ime koje se povezuje sa nizom klasičnih filmova i uspješnom karijerom koja traje decenijama, poznat je po fantastičnim ulogama u vesternima, ali i po brojnim rediteljskim ostvarenjima. No, ono što mnogi nisu znali jeste da je zabranio upotrebu brenda koka-kola u filmovima u kojima je igrao. 

Ovo mnogi nijesu znali: Klint Istvud zabranio koka-kolu u svojim filmovima Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Naime, njegov sin Kajl Istvud započeo je svoju glumačku karijeru osamdesetih godina prošlog vijeka ulogom u očevom filmu Bronco Bili. Ali nije se svaka audicija pretvorila u uspješnu ulogu za mladog Istvuda. Poslije audicije za glavnu ulogu Danijela La Rusa u filmu "Karate Kid", mladi glumac nije impresionirao producentski tim, a ulogu je dobio tada nepoznati glumac Ralf Makio.

Upravo zbog toga Columbia Pictures, kompanija koja je distribuirala film, tada je bila u vlasništvu The Coca-Cola Company. Odbijanjem Kajla Istvuda, kompanija se zamjerila starijem Istvudu, koji je svoje filmske setove proglasio zonama bez koka-kole, piše CBR.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.